Loading

AnimatieVideo  BSlide

SERVICII ANIMATIE VIDEO

EXPLAINER VIDEO

Orice subiect poate fi prezentat/ explicat / povestit folosind animatia video.

Transformam subiectele aride in clipuri video explicative clare si care faciliteaza intelegerea. Facem ca forma sa vina in ajutorul continutului si punem intregul in miscare pentru a trezi interesul.

VIDEO MARKETING

Creatie si animatie video pentru marketing online: te ajutam sa-ti promovezi online compania / produsele / serviciile / evenimentele / proiectele prin clipuri video personalizate. Idei creative cu impact vizual puternic.

ANIMATIE LOGO

Si logo-ul trebuie sa faca miscare! Punem umarul la crearea unei identitati vizuale si de brand spectaculoase, prin animarea logo-ului. Ce se misca atrage atentia si ramane intiparit in memoria privitorului.

Prima impresie conteaza...si ultima ramane.

O animatie de tip intro dinamica si puternica vizual capteaza atentia instant.

Sfarsitul clipului video trebuie sa consolideze impresia buna lasata deja si prin elementele sale vizuale sa determine audienta sa te retina.

INTRO SAU OUTRO?

VIDEOCLIPURI MUZICALE

Realizare videoclipuri animate si/sau lirice care sa se potriveasca oricarei melodii. Orice cantec isi gaseste o exprimare vizuala potrivita mesajului acestuia.

PERSONAJE ANIMATE

Poti alege dintr-un set de peste 100 de personaje pre-animate (copii, adulti, bunici, sportivi, personaje de poveste, animale, mascote, etc.) care vorbesc, isi beau cafeaua, fac sport, lucreaza la laptop si, bineinteles, vorbesc la telefon.

Sau cream un personaj animat de la zero.

FOTOGRAFII ANIMATE

Efecte de paralaxa pentru a da impresia de miscare. Personaje istorice sau persoane dragi din poze care vorbesc si se misca. Sfinxul din poza vorbeste si el.

nicusor.bobocea@brightslide.net
TEL : +40.721.22.86.85