Loading

ANIMATIE VIDEO

Pentru a-ti mentine echilibrul trebuie sa te misti!

THINKING MADE VISUAL

VIDEO MARKETING

Creatie si animatie video pentru marketing online: te ajutam sa-ti promovezi  online compania / produsele / serviciile / evenimentele / proiectele prin CLIPURI VIDEO PERSONALIZATE.

IDEI CREATIVE adaptate specificului afacerii tale, clipuri video cu IMPACT VIZUAL PUTERNIC si GATA ÎN CÂTEVA ZILE (2 sesiuni de feedback si rafinare a clipului incluse in pachetul initial)!

Componentele clipului tau din pachetul de baza – imagini, clipuri video, ilustratii, forme 3D, muzica si sunete – vor fi toate ROYALTY FREE (nu vei avea nicio problemă cu licentele).

Daca este indicat, putem selecta cel mai potrivit personaj dintr-un set de PESTE 100 de astfel de PERSONAJE ANIMATE. Acestea pot face multe: merg, vorbesc la telefon, lucrează la calculator, servesc cafeaua, livrează pizza cu mașina, repară mașini în atelier, etc.

ANIMATIE LOGO

Punem umarul la crearea unei identitati vizuale si de brand spectaculoase prin ANIMAREA SPECTACULOASA a LOGO-urilor pentru a atrage atentia. 

Realizam rapid CLIPURI VIDEO de tip INTRO. O reclama video online are la dispozitie cateva secunde sa atraga atentia si sa determine audienta tinta sa se opreasca asupra sa. Din aceasta cauza inceputul reclamei este fundamental. O animatie de tip intro dinamica si puternica vizual capteaza atentia instant. Aceasta poate include o animatie a logo-ului afacerii tale sau poate include alte elemente aliniate identitatii vizuale a companiei.  

Realizam rapid CLIPURI VIDEO de tip OUTRO. Sfarsitul reclamei video trebuie sa consolideze impresia buna lasata de clipul video si prin elementele sale vizuale sa determine audienta sa retina brandul companiei sau sa afle mai multe prin accesarea website-ului companiei tale.  

VIDEO EXPLICATIV

Modul de folosire al produsului pe care il vinzi sau serviciul pe care il oferi sunt greu de explicat? Simplificam procesul de intelegere prin CLIPURI VIDEO EXPLICATIVE ANIMATE. Poti promova produsul sau serviciul oferind si servicii de suport clienti de calitate prin folosirea instrumentelor online. 

Noul proces implementat in cadrul organizatiei tale este complex si angajatilor tai le este greu sa inteleaga unde intervin in cadrul acestuia si care le sunt responsabilitatile? Transformam documentele aride in clipuri video  explicative clare si care faciliteaza intelegerea.

Participantii la intalnire sau la instruire au dificultati in urmarirea materialului tau de prezentare sau de training? Facem ca forma sa vina in ajutorul continutului prin clipuri video explicative care sa anime audienta ta.

PORTOFOLIU

Alpha Structural Design

- constructii -

ACS Iuliu Berca

- sport -

Asociatia Romana pentru Alpinism si Explorare

- sport -

PFA A.M.

- financiar / contabilitate -

STABILIREA PRETULUI

Fiecare proiect este personalizat. De aceea, inainte de a face o oferta de pret, trebuie sa stim elementele generale a ceea ce avem de facut.

Cand stabilim un pret pentru un proiect, folosim urmatoarele CRITERII:

Complexitate

Timp alocat

Urgenta

Resurse platite